Jeg gør ikke rent selv – men har privat rengøringshjælp

Rengøring er for mange et nødvendigt onde, jeg ved godt det ikke er sådan for alle og nogle nyder det, men for mange er det mest af alt et nødvendigt onde. Det gælder også for mig og derfor gør jeg ikke rent selv, men har fast privat rengøringshjælp til at komme og hjælpe mig.

Hvorfor gør jeg ikke rent selv?

Det gør jeg ikke af flere grunde, jeg synes det er super kedeligt og jeg vil hellere bruge tiden på at arbejde.

En gang imellem kan jeg dog godt finde på at gøre rent sammen med mine børn, blot for at give dem det med under vingerne når de flyver hjemmefra, for man skal kunne basal rengøring, opvask og tøjvask.

Hvis jeg har en god podcast el. lydbog jeg gerne vil høre så sætter jeg da også høretelefonerne i og starter min lydbog app og så går jeg rundt og rydder op – det er egentlig meget hyggeligt.

Privat rengøringshjælp lyder dyrt

Ja, enig, det gør det, og det er da også en del dyrere end at gøre det selv. Men du skal huske at give din tid værdi – hvad er mest værdifuldt for dig?

  • at bruge tid sammen med dine børn/familie?
  • at bruge tid på at arbejde, tjene flere penge?
  • at bruge tid på at gøre rent?

Det er selvfølgelig groft sat op, for man skal også have råd til privat rengøringshjælp, men det kan du muligvis også få ved at indhente tilbud på privat rengøringshjælp og benytte dig af servicefradraget der også gælder for rengøring af private hjem.

Alt i alt kan det give en ret god besparelse at hyre rengøringshjælp på denne måde. Du kan finde rengøringshjælp til timepriser på omkring 150 kr. og få et fradrag med en skatteværdi på omkring 30%, så er det altså ikke så meget du skal betale for et par timer om måneden.

Skal du have privat rengøringshjælp eller ikke efter du har læst dette?