Læg nemt dine herregårdssten selv

Har du fået lyst til at lægge herregårdssten i din indkørsel eller i din have, men har du ikke råd til at hyre en anlægsgartner til at komme og klare det for dig, er det faktisk noget, du nemt kan lære at lave selv. Det kræver måske lige lidt øvelse, men inden længe burde du hurtigt få styr på, hvordan du bærer dig ad. Og så er det jo bare en vej frem.

Klik her og find herregårdssten til belægningen.

Køb de rette herregårdssten online

Har du endnu ikke fundet ud af, hvilken type herregårdssten, du gerne vil bruge i din have eller indkørsel, er det meget nemt at gå på nettet og bestille lige netop den model, du er mest til.

Der er stort udvalg disse sten, så du skal ikke være bange for, at du ikke kan finde en type herregårdssten, der matcher lige netop den stil, du gerne vil anlægge din have efter. Og de skal nok blive leveret direkte hjemme hos dig, så du ikke skal i gang med at køre landet rundt for at hente dem.

Læs guides eller se videoer om at lægge herregårdssten korrekt

Har du ingen tidligere erfaring med at lægge herregårdssten, og vil du gerne være sikker på, at det bliver gjort på en ordentlig måde, kan du finde rigtig meget hjælp i at læse artikler eller se videoer om fremgangsmåden.

Der er nemlig lavet rigtig mange gode guides, også på dansk, om hvordan du netop lægger herregårdssten på den korrekte måde. Så det er bare med at få læsebrillerne på eller at åbne op for din Youtube app og gå i gang med at se, hvordan du skal gribe det hele an, når du skal i gang med at lægge dine egne herregårdssten.

Husk at dine herregårdssten skal lægges på det rette underlag

Når du skal i gang med at lægge dine herregårdssten, er det også meget vigtigt at huske at lægge dem på det rette underlag. Du kan ikke bare lægge dine sten på jord, da det med tiden vil bevæge sig og på den måde skabe ustabilitet for dine herregårdssten. Det kommer med andre ord ikke til at se pænt ud.

Så du skal sørge for fx at have det rette underlag af grus, som du kan lægge dine herregårdssten på. Men dette kan du også læse meget mere om, når du læser op på, hvordan du skal gribe opgaven an.