En miljøvenlig rydning af dødsbo

Alle, som har stået med oprydning af dødsbo, ved, at det er en opslidende opgave. Det er hårdt at rydde op i et helt liv, og der er rigtig mange ting, som skal smides ud. Eller skal det det?

Genbrug er guld

Inden du går i gang med dødsbo rydning, så skal du alliere dig med familie og venner. Dødsbo rydning er en hård opgave, både fysisk og psykisk, det er derfor godt at omgive sig med gode mennesker. Når I rydder i møbler og inventar, så er det vigtigt, at der bliver lavet en sortering helt fra starten. Sørg for at sortere ud af alt det som skal videre i arverækkerne først, herefter kan I begynde at se nærmere på, hvad som kan sælges på loppemarked, hvad som kan gives væk til genbrug, og hvad som skal smides ud. Hvis det er svært at overskue, så findes det mange gratis grupper på nettet, hvor du kan give bort ting, som modtageren selv henter.

Hvis det er et dødsbo med designermøbler, så kan det være en god ide at sætte møblerne til salg på Lauritz. Selv om det er vigtig at tænke genbrug, så er der helt sikkert noget, som simpelthen skal smides ud. Hvis du skal smide noget ud, så er det en god ide at sortere affaldet, inden du kører på genbrugsstationen.