En nedgravet trampolin til din have

Måske er en rund trampolin med ben bare ikke dig. Den passer bare ikke ind i haven. Så kan du med fordel overveje at grave en firkantet trampolin ned i haven. Den passer ind de fleste steder, og der er masser af plads til, at du kan hoppe sammen med dine børn dagen lang.

Du kender det godt. Dine børn sidder for meget foran skærmen, og du vil gerne have dem i ud haven og lege i stedet for. Som dengang du var barn. Så skal du overveje at grave en firkantet trampolin ned i din have. Det giver dine børn en mulighed for at slippe telefonen og lege ude i haven.

En nedgravet trampolin, der passer ind

Mange tænker, at trampoliner er runde og har fireben. Dog er der faktisk masser af flere ved at købe en firkantet trampolin til at grave ned i haven. Læs mere om firkantede trampoliner til nedgravning her.

En firkantet trampolin er bare lettere at placere rundt omkring i haven. Det ser bare bedre ud, når trampolinen kan tilpasses alle linjer og hjørner i haven.

Og vælger du at grave trampolinen ned, kan du gøre den til en fast del af havens udtryk, så den ikke står og fylder for meget, som en trampolin med ben gør. Din nedgravede, firkantede trampolin vil være en del af din have på lige fod med et blomsterbed eller et bøgetræ. Det kan ikke gøres meget flottere.

Og så vil dine børn elske dig for det. Alle børn elsker at hoppe på trampoliner, de får motion og springkraft, og du kan med god ro i sindet overlade dem. Hvis du selv får lyst, er der masser af plads på en firkantet trampolin, så du kan hoppe sammen med dine børn hele dagen. Så er underholdningen i weekenden sikret.