Brug barslen på at købe kunst fra Mynewart

Livet på barsel er enormt meningsfyldt og kan samtidig opleves som værende lidt kedelig. Hvis du synes, det er svært at få tiden til at gå, når den lille sover middagslur, så kan det være, du skal gå i gang med at dekorere hjemmet? Hos Mynewart kan du nemlig købe kunst til en fordelagtig pris. 

Skab et hyggelig hjem med kunst på væggene

Alle, som har været på barsel, ved, at man tilbringer rigtig mange timer bag hjemmets fire vægge. Nogle nyder det i fulde drag, mens andre er ved at gå på væggene efter kun en måned. Uanset hvad din oplevelse er, så kan det være en god ide at fylde tiden med nogle projekter, som ikke kun har med baby at gøre. Måske har du over lang tid gået rundt og overvejet, om du var blevet voksen nok til at investere i et kunstmaleri, men ikke rigtig haft økonomi til det? Heldigvis behøver det ikke at koste kassen for at få ægte oliemalet kunst op på væggen. På Mynewart.dk finder du nemlig kvalitetskunst til en pris, hvor alle kan være med også dig, som er på barsel.

Det kan derfor være en god ide at bruge babys næste lur på at surfe rundt på Mynewarts hjemmeside, og se om det er et motiv som falder i smag. Mynewart samarbejder med talentfulde kunstnere, som endnu ikke har fået etableret et navn i de højere kunstneriske kredse og kan derfor tilbyde unik kunst til en overkommelig pris. Måske er du så heldig, at du ender op med at købe et maleri af den næste generations Kvium til at pryde din væg? Mynewart startede i 2016 af et ungt par i etableringfasen, som selv mødte den økonomiske væg i forsøget på at købe kunstmalerier. De ville derfor sørge for at kunstkøb blev en mulighed for alle og grundlagde derfor Mynewart.

Køb et portræt af din familie

Mynewart tilbyder ikke kun kunstmalerier til en god pris, de giver dig også mulighed, for at bestille et kunstmaleri af din egen familie. Hos Mynewart kan du kan skifte fotografen ud med en kunstner, som kan give dig et håndmalet maleri af din nye familie. Hvad er vel bedre end at lade et familieportræt af den nye lille familie pryde væggen i stuen. Mynewart oplever stor efterspørgsel på denne form for personlig maleri, og det er også muligt at få lavet et maleri med en mere kunstnerisk twist, hvis det er det, som du ønsker. Et maleri af familien er også en god gave til bedsteforældre eller andre tæt på familien.

Hos Mynewart er det også mulig at købe store billeder, hvis du har en stor væg som skal dekoreres. Dette kan ofte give et helt personlig præg til hjemmet og giver et eksklusivt udtryk til rummet.

Når man er på barsel, så vil der gerne opstå et behov for at gøre noget nyt med ens hjem. For ikke at bruge alle pengene på renovering eller maling, så kan et maleri fra Mynewart være præcis det, som skal til for at give dit hjem helt nyt liv.