Tre ting du kan lave på barsel

ANNONCE

Selvom en lille ny sagtens kan kræve en stor del af din tid, kan det også blive lidt kedeligt i længden, bare at gå derhjemme og passe guldklumpen. Derfor kommer jeg her med tre bud på ting, du kan give dig i kast med – og endda kombinere, hvis du har brug for lidt mere spænding i hverdagen end blot bleskift og amning. Det kan være at i skal have bygget om? Så brug lidt af tiden på at indhente 3 byggetilbud.

billede

Lær et nyt sprog

¡Hola mí amo Malene, soy de Denímarca! At kunne beherske et nyt sprog, er noget de fleste af os går og drømmer om, for hvem ville ikke gerne kunne snakke spansk, fransk, kinesisk eller russisk? Når du er på barsel, har du rig mulighed for at lære et nyt sprog, da du går hjemme og ikke skal nå noget.

At gå til sprogundervisning, giver dig muligheden for at engagere dig i noget, som du på sigt måske drager nytte af. Hvis familien eksempelvis ofte tager til Italien er det en fordel, at du næste gang kan snakke lidt mere med de lokale.

Lav en app

Det kan godt være det lyder som et meget krævende projekt at skulle lave en applikation, men det behøver det slet ikke at være. Der findes en lang række af manualer og guides til opbygning af apps, som gør hele processen meget mere overskuelig.

Fordelen ved at lave en app er, at du kan sidde med det, når du selv føler, du har tiden til det. Desuden er omkostningerne ved at lave en app tæt på ingenting, hvilket betyder at går app’en i vasket, har du ikke mistet det store på det.

Går det godt med app’en, kan du få den oversat, så du både har den på dansk og det sprog, som du muligvis er begyndt til.

Start en blog

Et sidste forslag du kan give dig i kast med, mens du er på barsel med barn er, at starte en blog. En blog kan være et rigtig godt frirum fra den lille, da du kan fordybe dig i noget, som du selv synes er spændende. Hvad du skal blogge om er helt op til dig selv, men her kommer en række forslag, som du kan tage med i betragtning:

  • Babyen
  • Hverdagen
  • Din hobby
  • Mad
  • Politik
  • Skønhed

Det kan også sagtens være en blanding af flere af ovenstående punkter, eller noget helt andet, valget er op til dig.

Vælger du at starte en blog, kan du både vælge, at tage en gratis blog, hvor det ikke koster noget om måneden. Et godt tip er dog at vælge en betalingsversion, hvor du får dit eget domæne, noget som koster omkring 50 kroner om måneden – og 50 kroners om måneden på dig selv er ikke meget.

Dette var blot tre bud på, hvad du kan få tiden til at gå med, når du går hjemme på barsel. Hvis du har andre forslag, så lad mig endelig høre dem.