Leg med magnet legetøj fordi..

ANNONCE

Står du og mangler noget spændende legetøj til dit barn, bør du prøve med magnet legetøj. Magnet legetøj er nemlig en nem måde, hvorpå man kan få mange timers leg, med kun et stykke legetøj.

Eftersom at det er magnet legetøj, er det oftest mere spændende for barnet, end almindelig legetøj – og med god grund. Magnet legetøj til børn er nemlig med at stimulere ens fantasi.

Har barnet fået stimuleret sin fantasi i løbet af de første par år, vil man kunne se at barnets intelligens er højere end andre børn resten af livet. Dette gælder særligt, når det kommer til matematik.

12

Lad fantasien slippe løs

Magnet legetøj kan fås i mange forskellige varianter, heriblandt magformers, som er favoritten hos børnene.

Når man har købt et sæt med magformers, vil børnenes fantasi bygge alt muligt forskelligt – det kan være huse, biler, fly eller bare geometriske figurer. Har man nok magformers, vil man endda kunne se hvordan de prøver at bygge en by.

Derudover kan du ligeledes få magformers, som er lidt mere avanceret end andre. Nogle magformers har nemlig lys, som gør at legen bliver meget sjovere, da der er tilføjet forskellige dimensioner til legen.

Andre magformers giver dig mulighed for at lave kompliceret konstruktioner, som udfordrer den ‘finere’ bygherre – og det bedste af det hele, er at man nemt kan transportere sine magneter rundt, da magneter er kraftige.

Når det kommer til magnet legetøj, vil vi næsten være sikre på at du får et glad barn, som både lærer hurtigt og trives godt.

Køb kun magnet legetøj hos troværdige forhandlere

Når du skal til at købe magnet legetøj, er det vigtigt at du vælger den forhandler, som du har allermest tillid til. Dette skyldes, at der findes magnet legetøj på markedet, som ikke er godkendt af EU.

23

Når de ikke er godkendt af EU, vil der typisk være mange fejl, som enten gør at dit barn har nemt ved at sluge legetøjet eller få allergi, da der vil være forskellige stoffer i legetøjet.

Det er heller ikke alt magnet legetøj, som man bør give børn. De magformers, som vi omtalte tidligere, vil man først kunne benytte sig af, fra de er 3 år og opefter. Dertil kan man også få komplicerede magformers, som først 10 årige vil kunne benytte sig af.

En god forhandler, som vil dig det bedste, har desuden også en udvidet returpolitik. Køber du online, har du 14 dages returret, sikret af loven. En god forhandler kan tilbyde helt op til 90 dages gratis returret, med hurtig levering.

Har du brug for hjælp, til at vælge det helt rigtige magnet legetøj, kan du altid kontakte den forhandler, som du vil købe hos – her vil de hjælpe dig videre.